Reacties

"
Dank voor de goede input en begeleiding; ik heb nu een veel duidelijker inzicht in mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten, alsmede de handvatten om hier mee aan de slag te gaan."

Birgit Roeterdink
Director Travel & Meetings


"Medewerkers zijn erg enthousiast over de coachingstrajecten die Marion bij Standvast Wonen heeft verzorgd. Zij zijn zeer te spreken over haar open houding en scherpe vraagstelling. Als HR adviseur merk ik zelf ook
verandering in gedrag bij medewerkers, naar aanleiding van een coachingstraject bij Marion.

Als trainer weet Marion in zeer snel tempo een
ideale leeromgeving te creëeren. Zij geeft op een gedegen en op een ontwikkeling gerichte manier feedback aan haar cursisten.

Een specialiteit van haar is
‘bridgen’. Zij leert mensen hoe zij hun eigen gedrag en communicatie kunnen aanpassen aan het type persoon waar zij mee te maken hebben.

Zo bereik je
sneller en met minder energie het gewenste resultaat.

Naast de leerzame aspecten ervan, is het bovendien heel erg leuk om een training bij Marion te volgen; ook niet onbelangrijk."

Inge Klaassen
HR adviseur en manager bij Standvast Wonen


"Marion is een zeer ervaren trainer, die tijdens een training de groep snel weet te boeien. Zij weet op een plezierige wijze veel te bereiken. hoe ze overkomen bij de ander en hoe ze anderen kunnen benaderen om zo snel tot resultaten te komen.

Marion laat mensen in hun waarde en zet in een coachingstraject passende stappen met hen.
Hierdoor worden
snelle resultaten geboekt, die in de dagelijkse praktijk zeer bruikbaar zijn. Verder is het gewoon een ontzettend leuk mens."

Caroline van Egmond
Hoofd Opleidingen & Evenementen Nivra


"Het viel me op dat Marion zich erg goed in mij en mijn werkzaamheden kon inleven. Ook stimuleerde ze mij om mijn eigenheid te bewaren.
Met haar tips is het me gelukt om een
eigen professioneel programma te maken, waarmee ik in de praktijk goed beslagen ten ijs kwam."

Ineke Hilhorst
Personal coach en aurareader Hilhorst & Partners


"Ik ervaar Marion als een
prettige en positief kritische gesprekspartner en coach. Door de spiegel die zij mij voorhoudt, word ik mij bewust van datgene wat ik zelf kan veranderen. Mede hierdoor heb ik het afgelopen jaar een versnelde groeispurt gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Ingrid v/d Aast
medewerkster klantcontactcenter Standvast Wonen


"Marion heeft mij begeleid bij het beantwoorden van mijn
persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken (loopbaan, effectiviteit, kernkwaliteiten en work-life balance). Dit deed zij op een hele natuurlijke manier. Ik heb nooit het idee gehad dat ik gestuurd werd. De oplossingen leken uiteindelijk 'vanzelf' te komen.

Na het coachingtraject ben ik mij bewust dat ik bepaalde zaken anders moet aanpakken maar zonder dat het geforceerd overkomt. Marion heeft mij begeleid om te zoeken naar
oplossingen die bij mij passen, waardoor het ook beter beklijft. Het coachingstraject heeft mij een betere balans in work-life gebracht en ik werk zoveel meer effectiever. Een investering die baten oplevert van onbetaalbare waarde en levenslang meegaat!"

Oilan Cheng
Projectleider bij Eneco


"Ik heb Marion leren kennen als iemand die echt luistert, doelgerichte open vragen stelt en zo binnen no time de vinger op de zere plek weet te leggen. Als je haar vraagt om als coach een tijdje met je mee te lopen, dan kun je er zeker van zijn dat je daarna weer zo goed als nieuw de maatschappij in kunt. Mijn bedrijf is mede door haar input
succesvol van start gegaan. Haar aanpak is mens gericht, no nonsens en praktisch. Een verademing! Dus mocht u een echte coach zoeken... hier is ze... MB coaching en training!"

Irene M. de Wilde
Madern On Eagles Wings Translation Services